Safareig Comunitari

Bugaderia comunitària com totes les que estan proliferants als nostres barri actualment però amb una base cooperativisme de consum. Hi ha dues maneres de relacionar-se amb aquesta proposta.

La cooperativa: Com una Agrupació Comunitària amb forma jurídica de cooperativa de consum on diferents persones poden rentar la seva roba i si volen assistir a les activitats de la comunalitat. També a persones que volen que se’ls reculli la roba a casa i se’l torni neta i doblegada en 24 h als seus domicilis. És un servei i no requereix una implicació de la persona consumidora, perquè es paga un preu just pel servei i per la seva operativització cooperativa. 

Autoajuda: Persones que s’autoorganitzen a través de la comunalitat de forma informal o formal i que participen de les diferents propostes o d’altres grups d’autoajuda i que tan sols assumeixen el cost de reposició per utilitzar els serveis de la bugaderia el que representa un estalvi d’aproximadament un 35%. Aquest cost podria ser convenient amb els serveis socials municipals.

Aquest Safareig Comunitari, entès com a bé comú, també oferirà una última línia des d’una perspectiva cooperativa: serveis de bugaderia a empreses, que connectaria amb el porta a porta de la bugada en franges horàries de tancament al públic general.

DADES DE CONTACTE

Telèfon: 933 795 637

Dirección: C.Riu Llobregat 47, baixos 08820 El Prat de Llobregat

Website: llobregat47.org

© 2023 Tots els drets reservats Comunalitat Benviure el Prat.