Pasta por pasta

PastaxPasta és una associació emmarcada dins de l’economia social i solidària, que en el 2016 comença la seva marxa amb la intenció d’acostar el menjar local i de temporada a totes les persones. Per a dur a terme aquest objectiu compta amb un servei de càtering i esdeveniments, liderat per Susana Esteban i Marcel Alcover.

Seguint les premisses de la Permacultura busquen aportar a la societat el seu gra de sorra, contribuint així a la sobirania alimentària. En aquests moments estan centrats en el servei de càtering energètic i al costat de la Comunalitat Benviure realitzen tallers de menjar sostenible amb l’objectiu de contribuir al fet que les persones siguin sobiranes de la seva alimentació. En la línia dels objectius de la Comunalitat Benviure, busquen dur a terme projectes compartits amb altres entitats, ja sigui el cas d’un obrador compartit, la realització d’un festival d’alimentació saludable lligada als productes del Baix Llobregat, així com qualsevol classe d’associació que els permet augmentar la comercialització dels seus serveis.

ELS SEUS INGREDIENTS INVISIBLES

  1. Economia social i solidària. Creiem en la transformació social a partir de l’activitat econòmica.
  2. Arrelament al territori. Ens connectem amb el teixit social del Prat a través de vincles amb diverses cooperatives i proveïdors del municipi.
  3. Sobirania alimentària. Utilitzem productes ecològics per a fer costat als productors que practiquen una agricultura respectuosa amb la naturalesa.
  4. Compromís amb el medi ambient. Apostem pel residu zero, prioritzem la reutilització dels envasos i la compra de productes de segona mà, i seguim els principis de la permacultura.
  5. Sostenibilitat de la vida. Volem viure dignament: volem gaudir del treball i conciliar amb la nostra vida personal.

DADES DE CONTACTE

Telèfon: 695602374 – 645235781

Mail: hola@pratpasta.com

Website: pastaxpasta.es

Instagram: @pastaxpastabio

Impulsa:

Promou i finança:

Col · labora:

© 2023 Tots els drets reservats Comunalitat Benviure el Prat.