15M Jornada de Bones Pràctiques

Presentació: Ecosistema d’economia social i solidària del Prat i cooperativistes d’Andalusia i del Salvador.  

Una iniciativa de que possibilita la coneixença i el diàleg entre persones que desenvolupen projectes cooperatius en diferents territoris, conèixer bones pràctiques d’altres comunitats perquè ens serveixin d’aprenentatge i inspiració. 

Vam rebre la comitiva de cooperativistes d’Andalusia i el Salvador a l’equipament cívic DELTA, situat a l’epicentre del barri de Sant Cosme, des d’on vam iniciar una visita guiada pel barri, on els hi vam compartir la història des dels seus inicis fins a l’actualitat.

Després de la visita guiada pel barri va tenir lloc el gruix de l’acte, on l’associació Gats, amb el suport dels audiovisuals de @laclaquetasocial, va presenten com des de fa més de vint anys s’ha estat desenvolupant tot un ecosistema d’ESS, i les cooperativistes del Salvador van compartir experiències molt diverses del seu territori, relacionades amb la mutualització de necessitats, serveis financers cooperatius, etc. També hi va haver temps per la conversa i la resolució de dubtes. 

Una trobada on es varen compartir projectes, saviesa, i que va concloure amb un gran dinar a càrrec de l’associació @Pastaxpasta. 

El Prat, Andalusia i el Salvador continuen sent activistes de causes socials i mercès a aquesta jornada s’han pogut generar sinergies aprenent uns dels altres. 

© 2023 Tots els drets reservats Comunalitat Benviure el Prat.